Ruus Lashexpert


Företaget  grundades av Karin Ruus 2014. Efter detta har företaget expanderat enormt fort. Redan 2016 som junior stylist började hon tävla. Sveriges första tävling till fransstylister och där hon kammade hem 1 plats i klassiska fransar. Sveriges bästa Fransstylist inom klassiska fransar. Sedan började hon direkt tävla redan internationell nivå och november 2016 har hon kammat hem 1 plats inom klassiska fransar och blev bästa Fransstylist inom Baltikum, Vinnare av SM och EM 2016 

Efter detta tävlade hon i Sverige och Europa och kom aldrig hem med tomma händer alltid kammade hem pallplatser 1-2-3 platser 2016-2018. 

Hon är nu utbildad international domare och har varit Domare i Sverige och utomlands. Detta är den största äran en Fransstylist kan få. Att bli kallad in till tävlingar och ge bedömning till andra fransstylister. Varje Fransstylist största dröm att vara Domare inom yrket man älskar och brinner för. 

Hon har öppnat skola i Sverige att ge vidare kunskaper och lära ut andra som brinner för detta yrket. Vi har utbildningar på plats och även på  distans . Vi fokuserar oss till högsta kvalitet och håller V.I.P kurser samt grupp där vi har max 4 elev. Att fokusera 100% till varje elev och ge vidare max mängd information. 

Utbildningar hölls på Enköping där hon har salong. Salong är populäraste i stan och med väldig hög betyg. Alltid 100% nöjda kunder och elever. Man kan läsa om feedback på Facebook sida Ruus Lashexpert. 

Varje grund utbildning med fransar innehåller också härdplast utbildning och startkit - produkter elev behöver. 

Lashlift utbildningar har varit populäraste utbildningar 2017-2018 -2019 . Vi utbildar märket RuthieBelle och detta märket är väldig innovativ och unik. Enkelt att använda produkter och behandlingen tar 1h att utföra. Super bra behandling att fylla på små luckor . Kräver ej tidigare kunskaper och super behandling att slå foten in i branschen .Super att  Börja sakta och få ihop ekonomi samt utveckla och lära jobba med människor. 

Som lärare är Karin väldig lugn och trevligt,kunnig och med mycket erfarenhet,  ingen elev har kännt att det saknas information eller support. Jag har haft stor mängd elever som ej klarar andra yrke ,och har erkänt att jobba med fransarna är som terapi dom behöver. Elever med  fokuserings svårigheter, svårt att hålla sig lugn, överkänslighet , introvert , extrovert, Aspergers syndrom , ADHD , till dessa elever passar yrket bra - väldig bra terapi och detta har eleverna själv erkänt . Har fått mycket beröm just från dessa elever att jag är väldig väldig bra lärare. Lugn - när dom inte är det, förklarar om igen när dom ej förstår, pratar exakt så mycket det behövs och alltid proffsig och glad ,Så detta  yrket passar även till er. 

Kontakt

Besök Adress

Mobil 0708643927

Romgatan 6 

Enköping

Beautiful Me Sweden AB 

ruus.karin@gmail.com

Facebook & Instagram

Beautiful Me Sweden AB 

org.nr 559147-6360

Registrerad verksamhet Romgatan 6 Enköping